Megközelíthetőség

Az ArboFeszt 2017-ben is a Gödöllői Erdészeti Arborétumban kerül megrendezésre. 

Cím: 2100 Gödöllő, Isaszegi út 164.

 

A fesztivál helyszíne bárki számára könnyedén megközelíthető!

Hogyan?

Autóval Gödöllő vagy Isaszeg irànyàból, a lakott terület vègèt jelző tàbla után található az Arborétum. Ha Isaszegről èrkezel jobbra, ha Gödöllőről, akkor pedig balra figyelj! Egy vasúti átjárót fogsz találni, amelynek Gödöllő felé eső oldalán egy buszmegálló van. Ha ügyes vagy, egy aprócska táblát is èszrevehetsz, amelyen azt fogod látni, hogy ‘Arborétum’! Ha ez megvan, jó helyen jársz!

Gyalog és biciklivel hasonló az eljárás, de egy picit több időd van nèzelődni a vàroshatárt jelző tábla után. (:

Busszal

Az Arborétumhoz legközelebb található megállóhely a  ‘Gödöllő – Méhészet‘ nevet viseli. A Gödöllőről érkezők itt: https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/vonal-lista/vonal/?menetrend=2140 ; az Isaszeg/Dány települések irányából érkezők pedig itt tájékozódhatnak: https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/vonal-lista/vonal/?menetrend=2140&dir=from (A kékkel jelölt részt a böngésződ keresősávjába másolva megtekintheted a menetrendeket.)

Kedves ArboFesztezők! A 2019-es ArboFeszt  a vasútvonal felújítása miatt vonattal nem megközelíthető. 

Vonattal

Az Arborétumhoz legközelebb a ‘Gödöllő – Állami telepek‘ megállóhely található. Itt megtaláljátok az ‘Állami telepek’-en megálló személyvonatok érkezési és indulási idejét: http://vasutimenetrend.hu/allomas/godollo-allami-telepek-vasutallomas/3276/minden-vonat/ (A kékkel jelölt részt a böngésződ keresősávjába másolva megtekintheted a menetrendeket)

Képernyőfotó 2017-04-26 - 20.54.05Klikk a nagyobb képméretért, majd ‘Vissza’ a kilépésért.