Réthy Fashion az ArboFeszten – divatbemutató, vásár és farmerátvevő pont

A gödöllőiek már megismerkedhettek velük a GATE Zöld Klub Egyesület egy évvel ezelőtti városi garázsvásárának előestéjén, a Civil Közösségi Házban megrendezett Öko-esten, majd a Szent István Egyetem szakáll- és szépségversenyén. Június 3-án, szombaton a Kéthetente Bolhapiac és az ArboFeszt eseményein találkozhatnak velük újra a helyi érdeklődők. 

A gödöllői Kéthetente Bolhapiac mostani alkalmán 10.00 órától Réti Éva a cégük történetének, küldetésének ismertetése mellett az újrahasznosításról tart előadást, melynek keretében néhány termékükkel is megismerkedhetnek az érdeklődők. Helyszín: Fészek Életvidám Üzletház – Gödöllő, Szabadság út 5. 

Az ArboFeszten 15.00 órától tart a Réthy Fashion divatbemutatót, melyre a helyi lakosok jelentkezését várják. Akiknek pedig megtetszenek a bemutatott darabok, meg is vásárolhatják, hiszen egész nap várják az érdeklődőket a kézműves vásáron. Helyszín: Gödöllői Arborétum – Isaszegi út 164.

Ha szeretnéd megmutatni magad úgy, mint eddig talán soha, ha szeretnél egy erdei kifutón végig vonulni, akkor jelentkezz egy öko-divatbemutatóra. Felveheted a Réthy Fashion újrahasznosított farmerruháit és olyan élményben lehet részed, melyet nem fogsz elfelejteni.

Legyél akár fiú, lány, nő vagy férfi, legyél akár gyerek, fiatal vagy „régóta fiatal”, jelentkezz! Mi Téged várunk a mai napon!

Az elérhetőségeinket a cikk alján találod. Előtte ismerj meg minket részletesebben!

Réthy Fashion – Régiből újat, a farmer újraálmodva

Azok számára, akik újonnan fedezik fel a Réthy Fashiont, bemutathatnánk őket úgy is, mint egy farmer-újrahasznosítással foglalkozó céget. Ez így is van, mégis sokkal több annál! 5 évvel ezelőtt indultak el egy álommal és 20 db farmerral – melyet a barátaiktól kértek, hogy elkészíthessék első néhány ruhakölteményüket.

Az újrahasznosított anyagok köre pedig egyre bővül. A farmerral kezdték, majd gyűjtötték nagymamáink csipkéit, melyekkel a
farmerruhákat díszítik. Az elhasznált nespresso kávékapszulákból ékszereket készítenek, majd a gombok és a cipzárak is bekerültek az újrahasznosított termékeik közé.

 A termékpalettájuk folyamatosan bővül, női-, gyermek- és férfiruhákat, táskákat és kiegészítőket is készítenek. Újabban több mennyasszony is felkérte őket az esküvői ruhája elkészítéséhez. Egyre több család jelentkezik be, hogy a régi, de megszokott bútoraikat újítsák fel, készítsenek rájuk vagány, fiatalos farmer huzat kárpitot.

„Farmermánia” című vándorkiállításuk sok-sok iskolai és egyéb rendezvényen járt már. Ezen a kiállításon mutatják be, hogy mennyire környezetszennyező a farmer előállítása, milyen sok, még el sem használt farmer megy ki a szemétre feleslegesen.

A célkitűzésük már a kezdetekkor az újrahasznosítás minőségének magasabb szintre emelése volt, amit a mai napig fontosnak tartanak. Idővel újabb tevékenység is beférkőzött a mindennapjaikba, az, hogy öko-napokat tartva, játékosan és mégis szórakozva okítják a gyerekeket a környezetvédelemre. Több ezer használt farmert gyűjtöttek össze iskolai és egyéb rendezvényeken több tízezer emberhez juttatva el a missziójukat.


A két rendezvény ideje alatt a helyszíneken leadhatóak a már elhasznált farmerok, csipkék és nespresso kávékapszulák, melyekért kuponokat ad a Réthy Fashion.


Jelentkezésedet a divatbemutatóra legkésőbb 2017. június 1. 12.00 óráig az alábbi elérhetőségeken juttasd el számunkra. Kérjük, add meg neved és telefonszámodat, hogy a ruhaméretet egyeztetni tudjuk Veled.
A bemutatón való részvételre akkor tudunk lehetőséget biztosítani, ha a készletünkben rendelkezésünkre áll a méretednek megfelelő ruha. Köszönjük a megértésed!

Várunk Mindenkit szeretettel!

Réti Éva a Réthy Fashion megálmodója

http://rethy-fashion.com/

https://www.facebook.com/rethyfashion/

A Réthy Fashion divatbemutató, vásár és farmerátvevő pont az ArboFeszten a gödöllői Kéthetente Bolhapiac szervezésében kerül megrendezésre. 

A gödöllői Kéthetente Bolhapiac negyedik éve a Fészek Életvidám Üzletház kertjében valósul meg. A bolhapiac civil módra a környezettudatosság, a közösségápolás és a helyi mikrogazdaság erősítése érdekében jött létre. Kéthetente szombatonként szeretettel és 2017 májusától ismeretterjesztő előadásokkal is várja a használt tárgyak kedvelőit, eladókat, és vásárlókat, kíváncsiakat és nézelődőket, Benneteket. További információ: https://www.facebook.com/kethetentebolhapiac/

Köszönetünket fejezzük ki Kovásznai -Szász Gergelynek az ArboFeszt megálmodójának és Máté Borókának az ArboFeszt programszervezőjének közreműködésükért a divatbemutató és vásár megvalósításában.

Réthy Fashion: A fotók és az információk Réti Évától a Réthy Fashion megálmodójától származnak.

Kéthetente Bolhapiac: A logó Diszítő munkája, az információk Tóth Krisztinától a Kéthetente Bolhapiac megálmodójától és Varbai Mariannától a Kéthetente Bolhapiac ismeretterjesztő programjainak szervezőjétől származnak.

(by Varbai Marianna)