Rólunk

Az Arbofeszt Alkotói Kör 2017-ben 5. alkalommal ült le és tette fel a legfontosabb kérdést. Idén ArboFeszt?

És megválaszoltuk! Persze, hogy ArboFeszt! Hiszen az Arborétumba fesztivált szervezni nem csak sok-sok munkával, de hatalmas nevetésekkel, kihívásokkal, sötétben tapogatózással, új barátokkal és rengeteg örömmel is jár! Az Arborétumot megtölteni élettel, gyereknevetéssel, gödöllői és környéki együttesek gitárszólóival és éjszakába nyúló tánccal, énekkel és beszélgetéssel – ez számunkra megtiszteltetés és igencsak kellemes teher!

 

Kik vagyunk mi?

Elsősorban gödöllői és környéki fiatalok. Dolgozunk, tanulunk, zenélunk, sütünk – főzünk, bulizunk és az ArboFesztről brainstormingolunk. Teljesen önkéntes alapon – nekünk a kilátogatók mosolya a fizetségünk és az, amikor halljuk, hogy gyerekzsivalytól hangos az erdő.

 

Miért csináljuk?

Mert kimentünk az Arborétumba, leesett az állunk, összekapartuk és azt mondtuk: ez másoknak is tetszene! Gyertek ki, szagoljatok bele a levegőbe (és/vagy egymás hajába ), feküdjetek le a fűbe, piknikezzetek egyet – akár az egyik fábol készült asztalkánál vagy az otthonról hozott kockás pléden – és érteni fogjátok!

 

Azt gondoljuk, aki Gödöllői, annak ott a helye. Az Arborétum nekünk van itt és mi nagyon hálásak vagyunk érte! 0-tól 99 évig mindenkinek alkalmas egy jó alapos töltődésre, frissülésre, aktív pihenésre, együttlétre. Meg szeretnénk tölteni élettel, vigyázni akarunk rá, magunkba akarjuk szívni és meg akarjuk osztani. Ezért dolgozunk mi évről évre és gondolkozunk arról, hogy Ti minek örulnétek!

Van egy jó ötleted? Oszd meg velünk! Kívancsiak vagyunk rá!

 

Írj nekünk Facebookon, vagy az arbofeszt@gmail.com-ra!

Június 3-án találkozunk!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.