Tombola

Mi imádtuk a Tombola körül kialakult izgalmat és a végén a sok mosolygó arcot, ahogyan átvették a nyereményeiket! Ti is jól éreztétek magatokat? Jövőre is legyen Tombola? 

Köszönjük a felajánlóinknak a bőkezű adományozást, köszönjük, hogy egy kezünkön meg tudjuk számolni hány gödöllői válllalkozó mondott nem-et a felkérésünkre és köszönjük Both Lajosnak (Gödöllői Repülőtér) a fantasztikus főnyereményt, amely egy 3 fő részére szóló sétarepülőzés Gödöllő felett! A szerencsés nyertesnek pedig gratulálunk és várjuk a fényképeket! 

 

Az idei ArboFeszt egyik legizgalmasabb programja minden kétséget kizárva a Tombola lesz! Amikor belevágtunk, nem is gondoltuk, hogy ennyi kedves, segítőkész és lelkes felajánlónk lesz, akik ilyen sok szeretettel támogatnak minket a Fesztivál szervezésében. 

A nyeremények  értéke 1000 Ft-tól több 10000 Ft-ig terjednek, és kicsik – nagyok, lányok – fiúk megtalálják a kedvükre való nyereményt. 

Köszönjük a Gödöllői és távolabbról érkező vállalkozók felájánlásait! Íme, a folyamatosan frissülő és bővülő lista, mert Tombolát igen, zsákbamacskát nem árulunk! 

Tombolajegyet a Fesztivál ideje alatt az Infopultnál tudtok vásárolni. Egy tombolajegy ára 300 Ft, 4 jegy vásárlása esetén összesen 1000 Ft-ba kerül majd! 

 Tombolahúzás délután 4-kor a Főzőréten lesz (a műsorváltozás jogát természetesen fenntartjuk).